torsdag 23 januari 2014

Äntligen lite sol men kyligt.

140119
Första solen på länge men kallt var det. Positiva är att det ännu inte är sjöis här så vårens fiske kan nog starta tidigare i år, men man vet ju inte vad som händer innan dess. Har servat några av rullarna så dom är klara, börjat se mig om efter metspö då jag lovat vara med på lite mete. Men än så länge får ni nöja er med lite foto från mina fototurer.







onsdag 15 januari 2014

Snöstorm och Naturfoto

140114 denna dag blev årets första snöstorm, många bilar i diket och som vanligt lastbilar som blockerade vägbanor då dom inte klarar minsta halka och uppförsbackar. Annars bjöd turen på vildsvin, hjortar, ormvråk, havsörn och många fina naturupplevelser. Bara lite mer än två månader oh man kan börja testa fisket igen om inte isen ligger.




torsdag 9 januari 2014

Samma gråa väder

Ingen ljusning på det gråa regniga vädret men var tvungen att testa kameran med converter för en kommande fotografering. På fisksidan inget nytt så jag lägger in en tidigare bild för att ha lite fisk att titta på.


söndag 5 januari 2014

Skulle fota Hjort men det blev nästan ingen Hjort men mycket gjort.

140104
Denna dag var vikt för att fotografera hjort men det såg vi inte många, men istället överraskades vi av både Kungsörn och Havsörn som vi för första gången fick på bild, inte dom bästa bilderna men ändå. Vi råkade också på ett gammalt kvarnområde som var helt fantastiskt att gå runt i med många fina forsar m.m. Hittade även en sjö som såg lockande ut skall ta reda på vad som finns i den då det var fiskekortskrav, men otroligt fin natur så det kan vara värt att prova om det finns något att få.

torsdag 2 januari 2014

Nya Året har startat

Lite tidigt för dom arter jag fiskar men planen för i år är att hinna med dom platser jag inte hann med i år. Samt leta nya platser då många av dom "säkra" platserna inte gav något bra resultat alls.Mest längtar jag till våren då man kan luta sig tillbaka och njuta av fisket utan att behöva frysa, ta en fika och koppla av efter jobbet.